Frivillig,  Opvågningssygeplejerske,  Sygeplejersken

Velkommen til mit første indlæg!

WakeUpNurse er titlen på min blog.
Og hvorfor så det, tænker du måske. Jo nu skal du høre…

Den opmærksomme læser har nok allerede bidt mærke i at jeg er opvågningssygeplejerske. Groft oversat fra engelsk vil det jo sige, at jeg er wake up nurse (bevares, jeg er med på at det hedder recovery nurse). Men da jeg havde “leget” mig frem til denne titel, fandt jeg den pludselig ret passende til min situation og ikke mindst de tanker jeg har haft det sidste stykke tid.

Jeg befinder mig nemlig i den situation at jeg har lyst til, og brug for, at “vågne op”, opleve nye ting og se mit fag, og ikke mindst verden, fra andre vinkler og kanter.
Så derfor har jeg besluttet mig for at sige “Wake up (nurse)” til mig selv.

Mit første wake up call kom, da jeg startede på arbejde efter min barsel var endt.
Det var det fedeste at komme tilbage, og jeg nød at tage uniformen på igen. Det var som om, at jeg var blevet en anden sygeplejerske, end den jeg var, inden jeg blev mor.
På en måde var jeg blevet mere glad for min profession og helt stolt af at være sygeplejerske. Mit syn på sygepleje var ændret og jeg havde virkelig fået blod på tanden.
Jeg havde lyst til at lære mere og søgte derfor diverse muligheder for, hvordan jeg kunne udvikle mig og bygge ovenpå.

At bygge ovenpå indebar ikke blot, at jeg ønskede, at optimere og udvikle mig selv og min identitet som sygeplejerske, men også min identitet som mor og som hustru.
Jeg var derfor fast besluttet på, at der skulle ske noget og at jeg skulle udleve de drømme som jeg altid har haft.

At rejse ud som frivillig har altid været en drøm for mig. Derfor søgte jeg nettet tyndt for mine muligheder for, at komme ud og arbejde som frivillig sygeplejerske.
Mulighederne var faktisk mange, men valget faldt på Zimbabwe, idet jeg altid har haft landet som destinations mål.
Rejsen er derfor bestilt og planlagt.
Turen går til Zimbabwe den 25 april og jeg håber du vil tage med på min rejse.
Jeg vil lave indlæg som følger min rejse før, under og efter turen, og jeg vil dele alle mine tanker, frustationer, overvejelser og forberedelser med jer.

Bloggen er bygget op over mine fire “identiteter”: Stinna, Sygeplejersken, Moderen og Hustruen. Udover at i kan følge min rejse til Zimbabwe, så vil bloggen ligeledes blive et sted, hvor jeg vil skrive om mine anbefalinger, erfaringer (og mangel på samme), og dele diverse ting, der omhandler elementer fra mine identiteter.
At skrive giver mig ro og hjælper mig til at bearbejde alt det, der foregår indeni. Bloggen er derfor et sted, hvor jeg kan dele det jeg har på hjertet.
Jeg håber at mit wake up call kan vække interesse hos andre, og jeg nærer et lille håb om, at det i sidste ende kan inspirere, guide, gavne, skabe undren og/eller spørgsmål hos bare en enkelt eller to.

Af hjertet tak, fordi du læser med.
– WakeUpNurse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *