Stinna

Hvem er jeg:
Mit navn er Stinna R. Sanders.
Jeg er sygeplejerske og arbejder på opvågningen på OUH.
Jeg er mor til Leonora på 1,5 år og gift med ambulancebehandleren Morten.
Min mand og jeg er igang med at bygge nyt hus i Årslev og får nøglerne juni 2020.


Jeg skulle have arbejdet som frivillig på Victoria Falls Hospital i Zimbabwe fra april-maj 2020, men pga. coronakrisen, så blev turen desværre aflyst.
Jeg har dog planer om at tage afsted i 2012 og ligeledes planer om meget mere frivilligt arbejde i fremtiden. Jeg drømmer om at kunne rejse rundt i verden og tilbyde min sygepleje, hvorend der er brug for det, og selvfølgelig for at få en på opleveren.

Hvorfor starte denne blog:
I første omgang startede jeg bloggen, fordi jeg skulle rejse til Zimbabwe og arbejde som frivillig. Wakeupnurse blev grundlagt med tanke på, at det skulle være et sted, hvor jeg kunne få sat ord på mine oplevelser. Bloggen er stadig stedet, hvor jeg vil dele mine oplevelser og rejser med jer, både mine rejser som sygeplejerske, men også som privat person. Desuden er bloggen nu også blevet stedet, hvor jeg reflektere, fortæller og viser billeder fra stort set alle aspekter af mit liv.

Jeg skriver ud fra mine fire “identiteter”: Stinna, Sygeplejersken, Moderen og Hustruen. På bloggen finder du indlæg, debatter, anbefalinger osv. til alt, hvad der omhandler ovenstående identiteter.