Frivillig,  Nybyggeri,  Opvågningssygeplejerske,  Sygeplejersken

Langt om længe…

Endelig har jeg fået tid til at skrive et indlæg.
Det er alt for længe siden jeg har siddet ved tasterne, hvilket skyldes at jeg simpelthen har været hængt op pga. flytning og sygdom.
Mht. flytningen, så er vi rykket ud af vores rækkehus og bor nu midlertidigt i en lejlighed, indtil vi kan overtage vores nybyg i juni.
Mht. sygdom så har jeg (såvidt jeg ved) ikke været ramt af COVID-19, men simpel forkølelse og en slem gang bihulebetændelse oven i hatten.
 
Trods kedelig sygdom og flytning er der dog sket lidt siden mit sidste indlæg.
Som jeg nævnte i forrige indlæg, så vidste jeg intet om, hvordan og hvorledes Corona krisen ville have betydning og indflydelse på mit job som opvågningssygeplejerske.
Jeg kan hertil afsløre at jeg nu har fået kursus i, hvordan jeg, samt mine kollegaer på opvågningen og anæstesien, skal hjælpe til og assistere på intensiv, hvis Corona for alvor får skovlen under os i DK.

I den forbindelse har jeg lavet et lille skriv for Dansk sygeplejeråd, som du kan læse her, hvor jeg bl.a. fortæller hvordan vi forholder os på opvågningen på nuværende tidspunkt.
Hvad fremtiden bringer er stadig svært at spå om, men vi ved nu at vi i hvert fald bliver rustet til at kunne assistere intensivsygeplejerskerne, hvis det bliver nødvendigt.
På kurset blev vi bl.a. undervist i brugen af værnemidler.
Jeg føler inderligt med alle de sundhedsfaglige personer i verden, som har  disse værnemidler på en HEL dag på job. På kurset havde jeg det på i maks 20min og det var frygteligt. Det var varmt, man havde svært ved at trække vejret normalt og selvom jeg normalt ikke har klaustrofobi, så kunne jeg mærke at den følelse begyndte at rumstere i mig. Jeg kan ikke andet end sige, at jeg har så stor respekt for alle de sundhedsfaglige, der allerede nu kæmper en kamp mod COVID-19, rundt om i hele verden.

 
En anden ting der er sket siden sidste indlæg, er at jeg har fået afklaring omkring min tur til Zimbabwe.
Den bliver desværre ikke til noget i denne omgang.
Meeeeen, jeg har valgt at udskyde turen og håber at jeg kan komme afsted i år 2021.
Hvis jeg skal finde noget positivt i denne situation, så må det være at jeg heldigvis ikke kommer til at miste penge pga. Corona krisen, da jeg får pengene retur for flybilletterne, og ligeledes ikke mister pengene på opholdet, da jeg blot udskyder rejsen og har den “til gode” hos Saveaheart. Derudover er det selvfølgelig også positivt at jeg kan blive hjemme i Danmark og hjælpe til her, hvis virussen for alvor overmander sygehusene.
Men lige et surt opstød – nøj hvor jeg ærgrer mig over, at det ikke bliver i denne omgang. Mest af alt fordi det hele var klappet og klar. Det passede perfekt med ferie, da jeg havde noget til overs fra sidste år pga. barsel, og min mand ligeledes havde fået ferie for at passe vores datter, mens jeg var væk.
Desværre kan ingen af os få rykket vores ferie og er nu tvunget til at sidde i en lejlighed og holde ferien…. Mega fedt – or not!
Hvis vi så bare i det mindste var flyttet ind i vores nye hus, så vi kunne bruge tiden på at nusse om det, men så heldige har vi ikke lov at være.
Men nok om det, så har jeg noget at se frem til i 2021.
 

Hvis du så nu sidder og tænker: Jamen hvad så med bloggen og hvad vil du dog så skrive om?…
Jeg må indrømme at jeg har gjort mig mange tanker om netop de to spørgsmål, så jeg er meget glad for at du også undre dig.
Jeg har haft tanker om at slette bloggen, simpelthen fordi jeg har haft min tvivl om, hvem der dog overhovedet vil bruge tid på at læse om mit liv, og især nu når jeg ikke skal ud og lege globetrotter.
Men efter mange overvejelser og samtaler med venner og familie har jeg besluttet mig for at beholde den. Det er ingen skade til og jeg kan stadig bruge bloggen som mit frirum. Tiden må så vise om i bliver ved med at læse med, men jeg har i hvert fald i sinde at gøre mit, for at fange jeres interesse.
Bl.a. har et par opmærksomme læsere bidt mærke i, at M. og jeg er i gang med at bygge nyt hus.
Der er blevet spurgt til, om jeg vil dele lidt omkring processen og projektet, hvilket jeg er meget beæret over – og selvfølgelig vil jeg det.
Jeg vender derfor stærkt tilbage med indlæg om vores nybyg og lover at jeg også nok skal finde andre spændende ting at skrive om.
 
Af hjertet tak
– WakeUpNurse
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *